‘At lande’

Vi er så småt begyndt at falde til ro i vores nye omgivelser i Bologna (bo-lo-nya). Vores lejlighed er indrettet klassisk, italiensk og ligger nærmest henslængt blandt alskens cafeer, restauranter og små lokale butikker i Via Del Pratello, som er gaden, der ses ovenfor. Vi aner ikke, hvornår hvad har åbent, men vi nyder, at det ikke er alt sammen, der er tilgængeligt hele tiden. 

Den første uge er hverken til at finde hoved eller hale i. Alt sammen er gået så stærkt, og i ugerne op til afrejsen brugte vi uanede mængder af energi på at forberede os på flytningen. Vi var mildest talt rundt på gulvet, da vi nåede herned, og Francesco (vores udlejer) hentede os på en parkeringsplads i den gamle bydel, hvor vi stod rådvilde ovenpå den lange køretur sammen med en masse andre, der, ligesom os, ikke kunne finde parkeringsmuligheder. Han fandt og hjalp os på alle tænkelige måder ved at køre os til centrum med vores ting (hvor der kræves særlige tilladelser for at man må køre ind), og med at få parkeret vores bil uden for bymuren. Den klarede i øvrigt turen herned rigtig godt, selvom vi kørte tør for brændstof på den tyske Autobahn og måtte ringe efter vejhjælp. Ventetiden gik med at plukke blomster og spille Kasino, og set i bakspejlet, lærte vi lidt om Fish and Chips (læs: vores nye bil). 

Vi åbner os så småt op for omgivelserne. Vi er begyndt at tage byen og indtrykkene ind, og det føles mere og mere naturligt, at gå rundt i de små stræder og holde hinanden i hånden. 

2 thoughts on “‘At lande’

 1. Hej med jer.
  Dejlig at høre fra jer, og at I har fået siden op og stå, så vi kan følge lidt med.
  Skønt indlæg.
  Her nyder vi november. Far har sat julelys op udenfor og jeg har købt en fin trelle bænk af Jan ørts, som jeg har pyntet med gran i krukker og julelys. Ser hyggeligt ud.
  Vi glæder os til jul, selvom vi kommer til at savne jer.
  Vi regner med at rejse til Egypten 3 eller 4 juledag en uge sammen Gerhard og Lone. Det skal blive skønt at komme ned varmen og fejre nytår. Far skal ikke begynde at arbejde før 6 januar, så det bliver en herlig lang jul.
  Glæder os til jeres næste indlæg.
  Ha det nu godt og pas på hinanden.
  Elsker jer.
  Knus og kram
  Mor og far.

 2. Hej søde søs og Thomas.

  Hvor er det dejligt at høre at i er kommet godt på plads og så småt er begyndt at falde mere til. Lyder virkelig som et rigtig dejligt sted. Vi glæder os til at følge med i jeres hverdag herinde.

  Jeg fjernede is fra ruden på bilen i morges og man kan virkelig mærke at det bliver koldere nu. Anton er kommet i vinterstøvlerne og er pisse nuttet i hans flyverdragt. Han fandt forresten også sin egen navle igår og var meget stolt af det! Ellers er hverdagen som den plejer. I weekenden skal vi til fødselsdag ved naboen og gudjon’s forældre kommer også på besøg! Så det glæder vi os til.

  Kæmpe knus fra os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *